Menu II
Zestaw nr II zawiera:
Aperitif
Szklaneczka korzennego wina grzanego lub kieliszek rozgrzewającej nalewki
Przystawka
Śledź po kaszubsku
Zupa
Tradycyjny barszcz czerwony podawany z krokietem z kapustą i grzybami
Aromatyczna zupa z grzybów leśnych
Danie główne
Udziec z indyka z duszonymi jabłkami, żurawiną, śliwką suszoną z sosem podawany z ziemniakami gotowanymi lub kaszą gryczaną
lub
Pstrąg na warzywach blanszowanych w migdałowej posypce podawany z ziemniakami gotowanymi lub kasza gryczaną
Dodatki
Kociołek domowych pierogów (z kapustą i grzybami, ruskich i z mięsem)
Masło, pieczywo, sosy
Kompot z suszonych owoców
Woda z miętą i cytryną
Deser
Tradycyjny sernik z rodzynkami i polewą czekoladową
Makowiec
Kawa, herbata
Cena: 90 zł netto/osoba*
*Oferta dostępna dla grup minimum 8 osób
Pakiety Open Bar:
45 zł netto/osoba: piwo, wino białe/czerwone, wódka, soki, lód
65 zł netto/osoba: piwo, wino białe/czerwone, wódka, soki, whisky, napje Coca Cola, Fanta, Sprite, lód