Menu II

Zestaw nr II zawiera:

Aperitif

Szklaneczka korzennego wina grzanego lub kieliszek rozgrzewającej nalewki

Przystawka

Śledź po kaszubsku

Zupa

Tradycyjny barszcz czerwony podawany z krokietem z kapustą i grzybami

Aromatyczna zupa z grzybów leśnych

Danie główne

Udziec z indyka z duszonymi  jabłkami, żurawiną, śliwką suszoną z sosem podawany z ziemniakami gotowanymi lub kaszą gryczaną

lub

Pstrąg na warzywach blanszowanych w migdałowej posypce podawany z ziemniakami gotowanymi lub kasza gryczaną

Dodatki

Kociołek domowych pierogów (z kapustą i grzybami, ruskich i z mięsem)

Masło, pieczywo, sosy

Kompot z suszonych owoców

Woda z miętą i cytryną

Deser

Tradycyjny sernik z rodzynkami i polewą czekoladową

Makowiec

Kawa, herbata

Cena: 90 zł netto/osoba*

*Oferta dostępna dla grup minimum 8 osób

 

Pakiety Open Bar:

45 zł netto/osoba: piwo, wino białe/czerwone, wódka, soki, lód

65 zł netto/osoba: piwo, wino białe/czerwone, wódka, soki, whisky, napje Coca Cola, Fanta, Sprite, lód

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij